Evo tko su nove kulinarske zvijezde u Dubrovniku

29.11.2010.
14:17
VOYO logo

Serafin Koutni u Excelsior dolazi s pozicije pomoćnika glavnog Chefa The Ritz Carlton hotela u Berlinu. Kristijan Konjević u Dubrovnik Palace dolazi s pozicije pomoćnika glavnog šefa kuhinje u hotelu Delta Centre-Ville u Montrealu.

Obojica su mladi hrvatski povratnici koji su svoje zavidno kulinarsko iskustvo stjecali u inozemstvu u najprestižnijim luksuznim svjetskim hotelskim lancima, ali i u poznatim europskim restoranima kao i na velikim luksuznim cruiserima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serafin Koutni rođen je 1979. godine. Završio je niz stručnih i međunarodnih treninga iz područja kulinarstva te stekao diplomu Chefa na Culinary Institutu u Hanoveru. Posljednjih desetak godina radio je kao pomoćnik glavnog šefa kuhinje The Ritz Carlton u Berlinu, kao Chef banketa u Hotelu Intercontinental Berlin, te pomoćnik Chefa kuhinje u prestižnom restoranu Chairman's Club u Kuwaitu. Također je sudjelovao u TV emisijama na njemačkoj televiziji.

Kristijan Konjević rođen je 1978. godine. Nakon završene kuharske srednje škole usavršavao na brojnim stručnim kulinarskim treninzima. Posljednjih desetak godina radio je kao pomoćnik glavnog šefa kuhinje Delta Centre-Ville Hotela u Montralu, u Hotelu Novotel Montreal, Hotelu de la Montagne, zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra te na luksuznim brodovima Celebrity Cruises koji su plovili po Mediteranu i Karibima, navodi se u priopćenju Jadranskih luksuznih hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom ovih mladih međunarodno priznatih profesionalaca u grupaciju ALH oformljen je trolist mladih kulinarskih snaga luksuznih hotela grupacije u Dubrovniku. Naime, glavni kuhar Hotela Belevue je tridesetogodišnji Dubrovčanin Saša Računica koji se svojim umijećem već dokazao u restoranu Vapor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
nedelja
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo