Evo tko su nove kulinarske zvijezde u Dubrovniku
Serafin Koutni u
Obojica su mladi hrvatski povratnici koji su svoje zavidno kulinarsko iskustvo stjecali u inozemstvu u najprestižnijim luksuznim svjetskim hotelskim lancima, ali i u poznatim europskim restoranima kao i na velikim luksuznim cruiserima.
Serafin Koutni rođen je 1979. godine. Završio je niz stručnih i međunarodnih treninga iz područja kulinarstva te stekao diplomu Chefa na Culinary Institutu u Hanoveru. Posljednjih desetak godina radio je kao pomoćnik glavnog šefa kuhinje
Kristijan Konjević rođen je 1978. godine. Nakon završene kuharske srednje škole usavršavao na brojnim stručnim kulinarskim treninzima. Posljednjih desetak godina radio je kao pomoćnik glavnog šefa kuhinje
Dolaskom ovih mladih međunarodno priznatih profesionalaca u grupaciju ALH oformljen je trolist mladih kulinarskih snaga luksuznih hotela grupacije u Dubrovniku. Naime, glavni kuhar