Melkior Bašić otkriva brzi recept za domaće njoke pesto genovese
Ovaj klasični umak od mente, bosiljka, češnjaka, sira i maslinovog ulja donosi pravi mediteranski okus
Danas idemo napraviti jednu brzu, jednostavnu i vrlo ukusnu kombinaciju, a one najbolje funkcioniraju kad sve napravimo domaće.
Domaći njoki s pesto genovese umakom su pravi odraz talijanske kuhinje, gdje se jednostavni sastojci transformiraju u jelo koje je punog okusa i nevjerojatno zadovoljavajuće. Njoki, pripremljeni od krumpira i brašna, imaju mekanu teksturu koja se savršeno sljubljuje s bogatim i aromatičnim pestom. Ovaj klasični umak od mente, bosiljka, češnjaka, sira i maslinovog ulja donosi pravi mediteranski okus koji podiže jednostavno jelo do savršenstva.
Međunaslov
U nastavku slijedi cijeli postupak u tekstualnom obliku, a ako želite i pomoć videa cijeli tijek kuhanja– posjetite MasterMeal stranicu. Samo budite strpljivi i sve će ići laganini.
Danas idemo napraviti jednu brzu, jednostavnu i vrlo ukusnu kombinaciju, a one najbolje funkcioniraju kad sve napravimo domaće.
403 Forbidden
Domaći njoki s pesto genovese umakom su pravi odraz talijanske kuhinje, gdje se jednostavni sastojci transformiraju u jelo koje je punog okusa i nevjerojatno zadovoljavajuće. Njoki, pripremljeni od krumpira i brašna, imaju mekanu teksturu koja se savršeno sljubljuje s bogatim i aromatičnim pestom. Ovaj klasični umak od mente, bosiljka, češnjaka, sira i maslinovog ulja donosi pravi mediteranski okus koji podiže jednostavno jelo do savršenstva.
403 Forbidden
U nastavku slijedi cijeli postupak u tekstualnom obliku, a ako želite i pomoć videa cijeli tijek kuhanja– posjetite MasterMeal stranicu. Samo budite strpljivi i sve će ići laganini.