Play ponuda

Marković psovao Boga: 'Svi ste isti u pi*ku materinu!'

shimmer fallback

Reakcija je to Vlatka Markovića na naše pitanje zašto pred Kućom nogometa u Rusanovoj 13 ovoga ponedjeljka šeću zaštitari.

21.2.2011.
15:14
Play ponuda

arti-201102200370006Prolaznike ispred Kuće nogometa u Rusanovoj 13 ovoga je ponedjeljka dočekao nesvakidašnji prizor. Dvorištem HNS-ovog doma šetala su dvojica zaštitara, a s obzirom na dvovlašće u Savezu, nazvali smo predsjednika HNS-a Vlatka Markovića, s kojim inače imamo korektne odnose, i upitali ga za objašnjenje. Ipak, on je još uvijek aktualni stanar Rusanove.

arti-201102200025006Razgovor je počeo bez imalo tenzija, uostalom, u nedjelju je za net.hr vrlo rado prokomentirao čudno glasanje na Štimčevoj izvanrednoj Skupštini u Westinu.

arti-201102200110006"Ma, neee, pa ti zaštitari su uvijek tamo, to je već naš običaj, nisu oni tamo radi zloće nego da ne bi bilo stanovitih ometanja u poslu", započeo je Marković i onda odjednom iznenađujuće – puk'o na ovo pitanje:

"Znači zaštitari su tu otprije? Njihovo postavljanje nema veze s 'dvovlašćem' u HNS-u?

I tu je krenulo...

"Jeb* vas bog! Šta uvijek nešto tražite? Stvarno ste svi isti, u pi**u materinu. Kad nemate šta onda...", počeo je urlati Marković, a onda odjednom zašutio, kao da je i sam sebe šokirao, jer nas jest.

arti-201102200222006"Ajde, molim te, pa jučer smo tako lijepo pričali. Pa zaštitari su tamo već preko 15 dana. Odi unutra pa ih pitaj. Oni su tu već sedam dana!?", spomenuo je prvo brojku 15 pa sedam, da bi potom pokušao objasniti zašto su zaštitari zapravo tamo:

"Imali smo velikih problema s parkiranjem i uvijek ima razlog zbog čega i zašto."

Na kraju je dodao i nešto što mu leži na duši još od HTV-ovog nedjeljnog središnjeg Dnevnika.

"Ovo što je jučer Hrvatska televizija napravila s eliminacijom Markovića, Saveza i ostalo, to je stvarno. Ali, oni trebaju ugovore neke, e to ćemo vidjet", zaprijetio je za kraj HTV-ovcima.

Play ponuda
Play ponuda