Žene u skladištu - Sara Renar, Irena Žilić i Diana Woolf

U petak 28. lipnja, održat će se prvi u nizu koncerata Sare Renar, Irene Žilić i Diane Woolf u sklopu projekta 'Žene u skladištu'.

24.6.2013.
12:50
VOYO logo

Klub Skladište kulture koji se nalazi u Radničkoj cesti 27 se otvara u 20, 30 sati, a koncert počinje u 21 sat. Cijena ulaznice je 15 kuna

Sara Renar ne voli baš pisati vlastite biografije, ali kad je prilike primoraju onda obično napiše da je kantautorica iz Zagreba. Svoja životna iskustva, frustracije i emocije uobličava u pjesme, a izgleda da i druge ljude muče slične stvari pa broj publike polako raste. Inače nastupa s peteročlanim bendom, ali nerijetko svoje pjesme izvodi i akustično. Tako će ovom prilikom u duetu s gitaristom Lukom Gečekom podržati urbanu kulturu i novi klub. E da, nedavno je izdala debitantski album!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irena Žilić kaže: "Iako sam još od osnovne škole preslušavala kazete prije spavanja i pokušavala naći različite načine da se dočepam snimki glazbe koju volim, nije mi do prije nekoliko godina zapravo bilo jasno koliko mi je doista glazba bitna. U shvaćanju svega toga jako su pomogli satovi pjevanja koji su mi mogli u trenu promijeniti raspoloženje nabolje. S vremenom i s mojim sazrijevanjem i potporom bliskih osoba, počela se razvijati i moja vlastita glazba. Najdraži glazbeni trenuci, uz samo nastajanje pjesme i osjećaj koji imam kad završim pjesmu, jesu oni kad vidim da netko uživa u onome što sam stvorila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diana Woolf je izvođačica i kantautorica zaljubljena u pjevanje, sviranje, stvaranje i slušanje glazbe. Zvuk glasnicama uz glazbu proizvodi od malih nogu, a od devetnaeste godine pjevanje je počela pratiti sviranjem gitare. Ta kombinacija omogućila joj je da se izrazi kroz glazbu na najiskreniji mogući način, a najsretnija je kada time usrećuje i druge ljude. Ne voli prezati ni pred čim, pa će nerijetko pjevati sve dok joj ne pukne glas. Ovom prilikom izvest će nekoliko obrada i autorskih pjesama. I jedva čeka dobro zabaviti sebe, ali i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo