VIDEO: / Zbog njih ćete gledati svijet drugim očima

Neki od najtalentiranijih performera današnjice tri dana zaredom nastupaju u Zagrebu. Skupina otkačenih akrobata i zabavljača će vas nasmijati, šokirati i ostaviti bez teksta.

6.5.2011.
17:43
VOYO logo

Red Room je provokativni spoj iznimnog cirkusa, uvrnutog humora, nove burleske i suvremenog varijetea. Za uzbudljivi dvosatni program na, oko i iznad dviju pozornica, zaduženi su Big Ass Barbeque, Betty Brawn, Le Gateau Chocolat, Robert Choinka, Cohdi Harrell, Marawa, Marijana Perinić i Empress Stah.

Svatko od ovih izvođača ima neki poseban talent, brižno njegovan i razvijan, koji se savršeno uklopio u cijelu priču oko Red Rooma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste željni dobre zabave, uvrnutog humora, cirkusa i otkačenog teatra ne smijete propustiti Red Room. Otkrijte nevjerojatne potencijale ljudskog tijela uz ljude koji su odlučili pomaknuti granice mogućeg i poznatog.

Kroz cijeli program vodit će vas polovica dvojca Big Ass Barbeque, Beatrix, koja će vas naučiti kako da ostanete lijepi i mršavi. Za glazbeni dio programa zadužen je nevjerojatni Le Gateau Chocolat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoje zračnih akrobata Empress Stah i Cohdi Harrell, svatko na svoj način, 'lebdjet' će dvoranom Jedinstvo, dok će 'sitni i dinamitni' Robert Choinka izvesti svoj vrući automehaničarski show. Tu je još i neodoljiva Marawa koja istovremeno može vrtjeti preko 100 hulahopova, dok će Betty Brawn, žena čeličnih grudi, golim rukama trgati knjige i dizati muškarce.

Što inspirira ove performere i čime će vas oduševiti u dvorani Jedinstvo saznajte iz video priloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Room Dvorana Jedinstvo, Trnjanski nasip bb 6., 7. i 8.5.2011. u 20:00 (vrata se otvaraju u 19:00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica: 120 kn (standard), 150 kn (VIP), 70 kn (stajaća mjesta) grupni popust (6 i više posjetitelja) 10 posto na cijenu standardnih ulaznica

(Napomena: Predstava sadrži prizore golotinje, te zbog toga nije primjerena maloljetnicima)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo