VIDEO: / Hoće li Eskim spasiti Olimpijadu?

Preostalo je još samo dva tjedna do početka još jedne velike sportske manifestacije, koju i brojni hrvatski navijači s nestrpljenjem iščekuju: 12. veljače otvorit će se 21.

27.1.2010.
16:20
VOYO logo

Jedna od najpoznatijih svjetskih javnih televizija angažirala je nagrađivanog redatelja Marca Crastea, koji je u suradnji s dizajnerom Jonom Klassenom osmislio crno-bijeli video fantastičnih ilustracija.

Priča u najavnom spotu za BBC-jev program povodom najvažnijeg godišnjeg sportskog događaja vrti se oko legende u kojoj glavni lik, Eskim Akiak, mora vratiti kamen kojeg je s mitološkog totema Ilanaaqa ukrao veliki zločesti medvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U misiji spašavanja kamena i vraćanja svjetla i mira svom narodu, multitalentirani heroj prolazi kroz niz teških i zahtjevnih situacija koje vješto rješava koristeći zavidne vještine nekih olimpijskih sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scenarij za video inspiriran je legendom o hrabrom Akiaku, legendarnom Inuitu, pripadniku tog eksimskog naroda koji naseljava artička područja Kanade, Grenlanda, Rusije i SAD-a, piše Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo