Tajanstvena večera u hotelu Adriatic

2.2.2011.
16:14
VOYO logo

Od 11. do 13. veljače u hotelu Adriatic u Rovinju, s početkom u 19 sati, bit će premijerno izvedena krimi predstava pod naslovom http://www.maistra.hr/Ponuda/Posebna_ponuda?year=2010&yearActive=yes&month=12&newsId=153&utm_source=www-net-hr&utm_medium=PR&utm_term=net-naslovnica-PR-TajanstvenaVecera&utm_content=First&utm_campaign=SpecInt. Riječ je o svojevrsnom gastro-scenskom događanju u organizaciji Maistre i Umjetničke akademije u Osijeku pod vodstvom najboljeg režisera u 2010. godini prema ocjenama hrvatskog glumišta - Roberta Raponje.

Tri večeri zaredom studenti druge i četvrte godine studija glume i lutkarstva Umjetničke akademije iz Osijeka te osoblje hotela Adriatic, vješto će se interpolirati u sam tijek večere te kreirati intrigantnu priču koja završava ubojstvom, odnosno istragom oko počinjenog zločina. Sudionici večere također će imati ključnu ulogu u cijeloj priči. Njihov je zadatak razotkriti ubojicu i njegove motive putem indicija koje će dobivati kroz niz glumačkih sekvenci koje će se izmjenjivati uz sljedove jela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme i mjesto radnje predstave smješteno je u trenutku i mjestu same izvedbe. Glumačka skupina koja posjećuje hotel Adriatic, odigrat će u povijesnim kostimima prizore iz poznatih kazališnih komada kao što su Molierov "Mizantrop", Goldonijevi "Zaljubljenici" te isječke iz života Casanove, a publiku će iznenaditi i stand up točkama te plesnim izvedbama menueta, tanga i jazz imprvizacija. Svaku od tri uzastopne večere karakterizirat će drugi završetak kako bi svako ponovno sudjelovanje u večeri bio novi doživljaj i nova eigma.

Scenarij predstave 'Tajna Adriatica' osmislili su Robert Raponja, Tatjana Šuput i Katarina Žeravica, za režiju i koreografiju zaslužna je Maja Đurinović, a za kostimografiju Jasmina Pacek. Glazbu su odabrali Petra Blasković i Damir Rozmanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao dio predstave održat će se i prezentacija vina obitelji Dobravac iz Rovinja, popraćena glazbenom kompozicijom rovinjskog skladatelja, glazbenika i pedagoga Massima Brajkovića.

Prizore iz predstave 'Tajne Adriatica' ali i iz drugih kazališnih komada, gosti i građani Rovinja imat će priliku vidjeti od 10. i 11. veljače u prijepodnevnim satima na terasi hotela Adriatic gdje će mladi glumci animirati publiku te promovirati događanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajanstvene večere već se niz godina vrlo uspješno organiziraju u Americi, te u posljednje vrijeme sve intenzivnije i u zemljama zapadne Europe. U Hrvatskoj je ovaj projekt zaživio zahvaljujući izvrsnoj suradnji Maistre i Umjetničke akademije u Osijeku koje su 2010. godine pokrenule ovaj, za hrvatske okvire, potpuno inovativan projekt.

Sudjelovanje u predstavi uz večeru od pet sljedova iznosi 250,00 kuna po osobi (piće nije uključeno u cijenu), a rezervacije su moguće putem telefona 052 803 510. Posebnu paket ponuda pod nazivom 'Tajanstvena večera za Valentinovo', pogledajte http://www.maistra.hr/Ponuda/Posebna_ponuda?year=2010&yearActive=yes&month=12&newsId=153&utm_source=www-net-hr&utm_medium=PR&utm_term=net-naslovnica-PR-TajanstvenaVecera&utm_content=First&utm_campaign=SpecInt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionik večere koji prvi razotkrije počinitelja zločina bit će nagrađen večerom za dvoje u hotelu Adriatic u skopu ciklusa Vikend svjetskih kuhinja koji započinje 25.veljače.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona