Stižu Kelkope 'pojačane' zvukom Kawasaki 3P-a

Spremna je plesna premijera u KNAP-u: Kelkope 'pojačane' zvukom benda Kawasaki 3P predstavljaju svoju novu predstavu www. justdance.com(e)home.

28.5.2010.
17:03
VOYO logo

Glazbenu podlogu na premijeri novog samostalnog projekta Kelkopa 'začinit' će zagrebački bend Kawasaki 3P, a jedan od gostujućih umjetnika jest i Tomislav Ćiro Zirdum, prepoznatljiv po svom hip-hop plesnom stilu!

Svjesne današnjeg novog društva koje ima želju povezati se, ističu Kelkope, predstavom www.justdance.com(e)home žele predstaviti novu perspektivu plesne scene i procesa plesa koji će gledateljima omogućiti da osjete barem mali dio onoga što plesači prolaze na sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako predstava donosi 'pogled iznutra' u probe, pripreme, prijedloge, odabir plesnog stila, glazbe i kostima jednog plesnog ansambla, kao i uvid u emocije i osobna stanja kroz koja, pripremajući predstavu, prolaze svi plesači koji sudjeluju u procesu stvaranja plesne predstave.

''Sve su to puzle koje čine cijelu sliku. Sve je to ono što predstoji sjaju kojeg publika na kraju vidi, a iza toga se odvija jedan paralelni svemir '', poručuje Tamara Savićević, umjetnička voditeljica Kelkopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelkope su se dosad u KNAP-u predstavile uspješnim predstavama poput 'Bile jednom… Siluete kao moja…' i 'Vers' te plesnim radionicama na kojima su se, zbog posebnog osjećaja kojeg ovakav način rada pruža,dijelovi iz predstava 'Who I Am…' te 'Free Your Mind' obrađivali na samoj pozornici.

Predstava je na rasporedu 1., 14., 15. i 17. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo