Strip o Pol Makartniju (FOTO)

Ako vam je dosta klasičnih superjunaka, ovo je prava stvar za vas

6.3.2013.
13:27
VOYO logo

Tema novog stripa je odluka pevača Pola Makarnija da napusti grupu ''The Beatles'' i da započne solo karijeru. Strip ima za cilj da fanovima pruži novi pogled na raspad popularnog benda, saopštio je izdavač ''Bluewater Productions''.

Ovaj izdavač je inače poznat po svojoj praksi da radi stripove o poznatim ličnostima. Do sada su to bile Madona, Lejdi Gaga, Margaret Tačaer, Tajger Vuds i mnogi drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strip nosi naziv ''Paul McCartney: Carry that Weight" i to je treći strip izdavača ''Bluewater Productions'' o poznatom bendu koji se raspao 1970. godine, kako prenosi Rojters.

Spekulacije medija o tome šta je uzrok raspada benda su mnogobrojne i dalje bude veliko interesovanje kod publike - od različitih pogleda na umetnost i svađa do braka Džona Lenona sa umetnicom Joko Ono.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makartni je ranije izjavljivao da se bend, u čijem su sastavu bili i Džordž Harison i Ringo Star, već polako raspadao u vreme kada je Lenon upoznao Joko Ono.

''Ovaj strip govori o napuštanju Beatlesa Pola Makartnija. Mi pričamo tu priču'', rekao je izdavač Daren Dejvis. ''Ovo su stripovi. Oni treba da budu zabavni, ali i poučni''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon napuštanja benda Makartni je izgradio uspešnu solo karijeru i oformio je bend ''Wings'' sa svojom prvom ženom Lindom Makartni. Strip je dostupan od danas u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo