Play ponuda

SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH OSTALO BEZ RAVNATELJA: / Šušković-Stipanović podnio ostavku

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Šušković-Stipanović još u četvrtak, 28. svibnja, na sjednici Kazališnoga vijeća podnio ostavku na mjesto ravnatelja iz osobnih razloga, a na temelju ranije donesene odluke

1.6.2020.
15:37
Goran Stanzl/PIXSELL
Play ponuda

Ravnatelj Satiričkoga kazališta Kerempuh Roman Šušković-Stipanović podnio je u ponedjeljak i pisanu ostavku iz osobnih razloga na dužnost ravnatelja, nakon što je prethodno ostavku podnio i na sjednici Kazališnoga vijeća na kojoj se nije formalno glasalo o njegovoj ostavci.

Satiričko kazalište Kerempuh priopćilo je u ponedjeljak da je Roman Šušković-Stipanović podnio i pisanu ostavku na dužnost ravnatelja toga kazališta.

Predstoji procedura izbora v.d. ravnatelja

Podsjeća se da je Šušković-Stipanović još u četvrtak, 28. svibnja, na sjednici Kazališnoga vijeća podnio ostavku na mjesto ravnatelja iz osobnih razloga, a na temelju ranije donesene odluke. S obzirom na to da Kazališno vijeće tada nije formalno glasalo o njegovoj odluci, jutros je podnio ostavku i u pisanoj formi.

Kako je navedeno, sukladno Zakonu o kazalištima predstoji procedura izbora v.d. ravnatelja, kojega iz redova zaposlenika predlaže Kazališno vijeće, a imenuje Skupština Grada Zagreba, te potom i raspisivanje natječaja za novog ravnatelja.

Podsjeća se da je Kazalište Kerempuh, nakon pandemije koronavirusa, 27. svibnja ponovno otvorilo svoj vrata te, istaknuo je, nastavlja sa svim planiranim aktivnostima i glumačkim pokusima, a sezona igranja predstava produžuje se do 10. srpnja.

Play ponuda