“S vremena na vreme” na Kolarcu (VIDEO)

Retka prilika da čujete i vidite legende beogradske rok scene

9.5.2013.
14:40
VOYO logo

Povodom 40 godina od objavljivanja svog čuvenog hita "Sunčana strana ulice", grupa "S vremena na vreme" će održati koncert 16. maja u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine.

Koki i Miki Đukić, Asim Sarvan i Ljuba Ninković se smatraju utemeljivačima i predvodnicima beogradske akustičarske scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncertu, koji će, kako je najavljeno, trajati 120 minuta, podsetiće publiku i na ostale svoje pesme koje su izdržale test vremena, kao što su "Tema klasika", "Traži mene", "Odisej", "Vreme ispred nas", "Moj svet" i "Jana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program će obogatiti i legendarni Drago Mlinarec, koji je utemeljio zagrebačku rok scenu i ostavio traga u mnogim bendovima, kao što su "Jutarna zvezda", "Grupa 220", "La cinema", "Parni valjak" i "Azra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored njega, na sceni će se naći i Dr. Spira, autor čuvenog hita "Pada prvi sneg", kao i Dragan Popović Pop, osnivač i autor muzike grupe "Dag".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovi muzičari se, kao i članovi grupe "S vremena na vreme", vrlo retko pojavljuju na beogradskim koncertnim scenama, pa je ovo jedinstvena prilika da ih čuju i neki novi klinci.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni Kolarca, po ceni od 1000 do 1500 dinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo