S razlogom je baš ovo najljepši kvart u Zagrebu

15.9.2011.
11:29
VOYO logo

Tim je činom stvoren najveći ulični muzej u Hrvatskoj – Muuzej Duugave, koji se svečano otvorio 15. rujna u 18 sati.

Sklopila su se lijepa poznanstva, izrodile fantastične ulične umjetnine, regrutirale mlade street art snage, a Dugave su se upisale na kartu značajnih hrvatskih i europskih street art lokacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem projektu u Dugavama sudjelovalo je tridesetak ponajboljih domaćih i izuzetno zanimljivih internacionalnih umjetnika, od kojih izdvajamo Pumu34, Oko, Ninja Tigera, Sretnog Bora, Mirona Milića, Lunara, Emira Šehanovića aka ESH-a iz Bosne i Hercegovine, Dema iz Italije, Phlegma iz Velike Britanije te dvojac Jana&JS iz Francuske i Austrije.

Upravo su oni udahnuli novi život javnim površinama Dugava, osobito Osnovnoj školi Dugave i središnjoj zgradi Dječjeg vrtića Tratinčica, te podzemnim garažama i nekoliko kvartovskih prolaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni rezultat ove plemenite, plodne i poticajne akcije može se razgledati od 15. rujna kada će se uz nastup zbora Zagrebački mališani Muuzej svečano otvoriti.

DJ iznenađenja će uveseljavati uvažene posjetitelje Muuzeja na livadi iza osnovne škole, gdje će se održati veliki piknik i s prvim mrakom dočekati spektakularni 3D video mapping uz live glazbenu pratnju ///THUS FAR/// projekta iz Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji žele mogu fotografirati dugavljanske radove i svoje uratke objaviti na službenim stranicama Muuzeja na adresi www.muu.com.hr.

Prethodni članci:

arti-201108230601006 arti-201109090140006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo