Pulitzerovka Elizabeth Strout i Karuza na FEKP-u

Ovogodišnji Festival europske kratke priče 1. lipnja u Profil dovodi dobitnicu Pulitzerove nagrade za književnost 2009., američku autoricu Elizabeth Strout.

1.6.2010.
15:30
VOYO logo

I ove godine festival vrvi zanimljivim i nagrađivanim imenima, a jedna od njih je svakako Elizabeth Strout(SAD) dobitnica nagrade Pulitzer za roman „Olive Kitteridge“ za 2009. godinu. Autorica je i romana „Abide with Me“, nacionalnog bestselera koji se našao na listi programa Book Sense kao knjiga koju vrijedi pročitati, te „Amy i Isabelle“, romana koji je osvojio nagradu Art Seidenbaum Los Angeles Timesa za najbolju prvu knjigu i nagradu Heartland Chicago Tribunea.

Njezine knjige našle su se i u užem izboru za nagradu PEN/Faulkner i nagradu Orange. Roman "Olive Kitteridge" u hrvatskom prijevodu objavio je Profil, a uskoro izlazi i njezin novi roman "Amy i Isabelle". Ne propustite čuti Elizabeth na čitanjima u Zagrebu i Rijeci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite razgovor sa dobitnicom Pulitzera u utorak, 1. lipnja u 19 sati u Profil Megastoreu. O knjizi će govoriti S. Husić i R. Simić Bodrožić.

Prije nje, na istom mjestu, u 18 sati svoju će Kamaru obscuru predstaviti i Senko Karuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo