Provokacija i uvrnutost kakva se rijetko viđa

Preokrenuli su globus da bi pronašli neke od najtalentiranijih performera današnjice.

4.10.2011.
18:38
VOYO logo

Dekadentnu noć urbane zabave za odrasle obećavaju izvođači čije referencije uključuju Torture Garden, Medium Rare, Magic Castle ili pak Olivierovom nagradom ovjenčan varijete La Clique (današnji La Soirée).

U dvosatni program na, oko i iznad dviju pozornica Crvene sobe vodi vas Beatrix or Jenifur, stručnjakinja za tijelo iz Miamija koja na urnebesan način podučava kako ostati lijepa, mršava i putena. Kabaretska domaćica vješta i s bičem, dohvatit će svakoga tko poklekne pred zavodljivim zovom kalorija, uz razoružavajući i brutalno optimističan humor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zračni akrobat Cohdi Harrell virtuozni je cirkuski inovator koji je već stekao vojsku poklonika u Hrvatskoj, umjetnik od kojeg se teško odljubiti.

Čelične žene su u gradu

Iz Australije nam ponovno stiže Betty Brawn, žena čeličnih grudi koja golim rukama trga knjige i diže muškarce u zrak. Drugu čeličnu lady, Žandarku Kosor, utjelovit će pak Marijana Perinić uz svoj nadahnuti predizborni govor. Vraća nam se i Kalki, avangardna izvođačica koja vrti hula hoop s energičnim punk-rock stavom i koju je kultni londonski gay klub Duckie s razlogom pohvalio kao the best act we have ever seen here.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fetiš carica Empress Stah konzumira pak vlastito tijelo i otkriva zašto su dijamanti najbolji prijatelji svake djevojke.

Kao i uvijek, Red Room donosi i nova iznenađenja: suradnik Jaya Lenoa Michael Carbonaro stiže sa svojim bizarnim transformacijama i iluzijama, a Magic Thor u usta sprema cijelu ping pong reprezentaciju Švedske. English Gents iznimni su australski akrobati koji će na dvije noći postati Hrvati, dok će zločesta djevojka londonske burleske Kiki Kaboom do kože razgolititi Judy Garland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo pretjerati ako si priznamo da je Red Room prvoklasni noćni događaj za urbanu publiku koji se ne gleda suhoga grla.

Između šanka i pozornice posegnite za doživljajem o kojem ćete još dugo pričati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvedba: Beatrix or Jenifur, Betty Brawn, Michael Carbonaro, English Gents, Cohdi Harrell, Kiki Kaboom, Kalki, Marijana Perinić, Empress Stah, Magic Thor Kreativni producent: Ivan Kralj Dizajn svjetla: Marko Matošić

Izvedbe su zakazane za 28. i 29. listopada u 22 sata u Pogonu velike dvorane Jedinstvo (Trnjanski nasip bb).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109300528006 arti-201105020449006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo