Prijavite se i napravite svoj prvi film!

Blankov inkubator prvih namijenjen je mladim autorima koji bi željeli napraviti svoj prvi profesionalni kratkometražni igrani ili dokumentarni film. Natječaj je otvoren do 1.

29.2.2012.
10:39
VOYO logo

Blankov inkubator prvih je scenaristički natječaj udruge Blank u kojem se pobjedniku omogućava besplatna izrada filma s produkcijskom i mentorskom podrškom Blanka.

Inkubator prvih osmišljen je za autore u Zagrebu i Hrvatskoj, koji bi željeli napraviti svoj prvi profesionalni kratkometražni igrani ili dokumentarni film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blank sa svojim stručnim timom scenarista, redatelja, snimatelja stoji na raspolaganju mladom autoru za kontinuirani razvoj i realizaciju projekta.

Svi odabrani projekti biti će realizirani s Blankovom profesionalnom filmskom opremom, a Blank se obvezuje pokriti troškove produkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj za Blankov inkubator prvih otvoren je do 1. ožujka. Minimalna dob autora je 18 godina. Broj sinopsisa koji se mogu poslati ograničen je na tri.

Pošiljatelj odabranog projekta sam režira projekt ili, neposredno prije početka produkcije, odabire redatelja/-icu projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 15.3.2012., a svi sudionici koji prođu selekciju biti će obaviješteni e-mailom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo