Posudila krimić u knjižnici i u knjizi pronašla eure

Gospođa koja je u opatijskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici Viktor Car Emin posudila knjigu Obavještajac autorice Leslie Silbert, ostala je šokirana njenim sadržajem.

17.12.2011.
18:20
VOYO logo

Gospođa Vesna Jagar, koja je posudila knjigu, ipak nije dvojila između moralnosti i 'brze zarade', pa je svoje otkriće prijavila knjižničarki Karmen Zubčić-Mandekić, koja se potom u suradnji s kolegama upustila u detektivsku potragu.

"Putem našeg programa ZaKi potražili smo osobe koje su posljednje posudile knjigu, te se diskretno raspitali je li netko od njih ili njihovih članova obitelj zaboravio novac u njoj, no nismo našli vlasnika, pa će to, izgleda, ostati misterija", objasnila je Zubčić-Mandekić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako nismo našli vlasnika novca, u skladu s božićnim duhom darivanja, iskoristit ćemo ga u humanitarne svrhe. Nismo još odlučili točnu namjenu, ali vjerojatno ćemo kupiti knjige koje ćemo donirati dječjoj bolnici na Kantridi", otkrila je Zubčić-Mandekić.

A je li netko slučajno zaboravio novac, ili je to bio 'neupadljiv' pokušaj da netko od ranijih dužnika knjižnice plati zakasninu ili članarinu, ostat će misterija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo