Pokreni se i ti! Zajaši VANG – Val Nove Generacije!

Oduvijek ste željeli postati novinar? Tiskovni. Radijski. Televizijski. Internet novinar. Ukratko, multimedijska faca koja suvereno barata vještinama zanata? Došao je i vaš trenutak. Napokon!

8.5.2013.
13:15
VOYO logo

Val nove generacije (VANG) nevladina je, nestranačka i neprofitna Udruga građana, osnovana s ciljem poticanja kreativnog razvoja mladih (prvenstveno srednjoškolaca i studenata) za samostalno djelovanje u internetskim i elektroničkim medijima, informiranja i promicanja vrijednosti mladih, promicanja ideje ljudskih prava, demokracije te poticanja kapaciteta i participacije mladih u društvu.

Tijekom osnovnih, naprednih i specijaliziranih tečajeva, renomirani profesionalci, prekaljeni u mnogim medijskim bitkama, nesebično na vas prenose svoja ne bez muke stečena znanja, otkrivaju najstrože čuvane medijske tajne, demistificiraju novinarske patke, šalju vas u praktične istraživačke misije i izazovne zadatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko preživi – pričat će. Ili pisati. Za najuglednije tiskovine, radijske ili tv kuće, internetske portale…

BREAKINGNEWS! Od friških aktivnosti izdvajamo:

Specijalizirani seminar namijenjen sudjelovanju mladih u praćenju lokalnih izbora organiziran je za zainteresirane polaznike Naprednog seminara, s plemenitim ciljem osposobljavanja mladih za medijsko praćenje kampanje kandidata za lokalne izbore, na kojem su sudionici usvojili znanja o lokalnoj zajednici, značenju izbornoga procesa, te kontroli izbornoga postupka. Seminar je održan od 02. do 04. travnja 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 08. travnja do 15. svibnja 2013. u suradnji s Grafičkom školom u Zagrebu, mladi, prvenstveno polaznici naprednog i specijaliziranog seminara uključeni su u praćenje kampanje kandidata za lokalne izbore s fokusom na petero kandidata za mjesto zagrebačkog gradskog oca ili majke, o kojima na temelju snimljenih priloga i anketa pripremaju seriju od pet video emisija, koje će ponosno prikazati tijekom gostovanja izabranih kandidata, uz voditeljski dvojac mladih novinara, a najšira će je javnost putem video-streaminga u večernjim terminima, nakon crtića, pratiti na net.hr, našem vodećem portalu.

Saznaj više, informiraj se na vang@vang.hr, posjeti VANGovu facebook stranicu, https://www.facebook.com/udruga.vang i facebook stranicu emisije http://www.facebook.com/GradGradonacelnikMi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođi, vidi, zajaši VANG – tsunami tvoje generacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo