Novog Bonda režiraće Sem Mendes

24. nastavak serijala očekujte 2015.

12.7.2013.
9:53
VOYO logo

Britanski reditelj Sem Mendes, koji je od filma "Skyfall" napravio jedan od najvećih hitova u istoriji, režiraće i naredno ostvarenje popularnog serijala o Džejms Bondu u kojem će ulogu slavnog agenta 007 ponovo igrati njegov zemljak Danijel Krejg.

Mendes, koji je 2000. osvojio Oskara za dramu "Američka lepota", prethodno je izjavio da će "Skyfall" biti njegov jedini film o Džejms Bondu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov povratak u rediteljsku stolicu najavili su danas producenti filma i studio Soni pikčers.

Proslavljeni reditelj trenutno radi u Londonu na adaptaciji romana "Čarli i fabrika čokolade", kao i na postavljanju "Kralja Lira" u britanskom Nacionalnom pozorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Time što su mi dali dovoljno vremena da ispunim sve svoje obaveze u pozorištu, producenti su mi omogućili da režiram 24. Bonda - kazao je Mendes.

Novi nastavak serijala, koji zasad još nema naslova, trebalo bi da u bisokope stigne 2015. Scenario ovog filma poveren je Džonu Loganu, autoru scenarija "Skyfall"-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nakon neverovatnog uspeha 'Skyfall'-a, veoma smo uzbuđeni što ćemo ponovo raditi sa Danijelom Krejgom, Semom Mendesom i Džonom Loganom - izjavili su producenti Majkl Vilson i Barbara Brokoli.

Blokbaster "Skyfall", koji je prikazan prošle godine, zaradio je više od 1,1 milijarde u svetu, prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo