Niš je drugi najveći rimski grad po arhitekturi (VIDEO)

Ne, mi nismo pogrešili

5.3.2013.
17:20
VOYO logo

Da li ste znali da je Niš, po arhitekturi, drugi najveći rimski grad na svetu? Posle Rima, naravno.

Ovu konstataciju izneo je savetnik predsednika Republike Srbije za kulturu Radoslav Lale Pavlović nakon što su ga novinari pitali koliko iznose honorari umetnika angažovanih u predstavi "Konstantin", koja je deo programa kojim se obeležava 1700-godišnjica Milanskog edikta, kojim je hrišćanstvo priznato kao zvanična religija u Rimskom carstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jubilej Milanskog edikta se obeležava zbog razloga koje su navele kolege... Zbog Konstantina, zbog toga što je Niš, po arhitekturi, drugi najveći rimski grad na svetu posle Rima... Jubilej se obeležava zbog tog čudesnog akta o toleranciji, a ne zato da bismo se dopali Demokratskoj stranci - rekao je Pavlović, poznat i kao scenarista serije "Moj rođak sa sela", ističući kako priče o visokim honorarima potiču od najveće opozicione partije.

- Znači, odgovor je: Nema vanrednih izbora i nema trećeg kruga za predsedničke izbore. Ostaje ova vlada i Nikolić ostaje predsednik - ponovio je nekoliko puta Pavlović ne odgovorivši konkretno na pitanje koliko su plaćeni autori i glumci predstave "Konstantin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo