Ne kradite, dramite s nama!

Zagrebačka Akademija dramske umjetnosti će od 28. ožujka do 1. travnja ugostiti osmu po redu KRADU – Kazališnu reviju Akademije dramske umjetnosti.

19.3.2012.
14:33
VOYO logo

Tako će krajem mjeseca u sklopu ovog festivala kroz pet dana Akademija ugostiti preko 15 različitih programa, od čega je čak deset kazališnih predstava. Ulaz na sve izvedbe je besplatan.

"Iznimno nam je drago što već sada vlada poprilična euforija oko Revije, a očekujemo zaista velik broj posjetitelja, kroz sve dane revije, prvenstveno zbog kvalitetnih i pomno odabranih naslova. Posebno nas raduje što ove godine imamo priliku ugostiti i brojne popratne programe, čime ćemo Akademiju i naš rad približiti javnosti", ističu organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od spomenutih deset predstava, šest je premijernih naslova koji su nastali na inicijativu samih studenata. Preostalih četiri su glumačka ispita iz prošloga semestra, koji su izazvali najviše pažnje i svakako zaslužuju reprizu.

Tako vas na ADU ove godine čekaju Balzacove bludnice, četiri princa bez bijelog konja, par koji se uvijek iznova susreće na putovanjima, intrige iza kulisa jedne kazališne predstave, kolaž o Daniilu Harmsu, redateljski eksperiment, Gertrude Stein, ispreplitanje zbilje i fikcije, priča o običnim ljudima, skica sjene jednog odnosa, potraga za rješenjem i pet priča o Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede popratnih programa, ističe se indijska čajanka Kathakali Chai Masala, predavanje o dokumentarnome kazalištu, predstavljanje Ogranka mladih Hrvatskoga društva dramskih umjetnika, okrugli stol o prikazanim predstavama, izložba kazališnih plakata, kao i clubbing programi u dvama poznatim zagrebačkim klubovima koja organizatori najavljuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo