Najduhovitija pisma na svijetu

25.3.2011.
17:20
VOYO logo

Dear blank please blank internet je stranica na kojoj možete izbaciti sva svoja nezadovoljstva, ljutnju i frustracije, pišući ih „u vjetar“, no adresirajući ih upravo onom koga slijede.

Sve svoje ideje i misli koje želite nekome uputiti, ali i scenarije o nekim trećim osobama, možete složiti u formi pisma koje počinje sa standardnom engleskom „Dear“ te završava pristojnim „Sincerely“ uz vaše ime ili ime „osobe“ u čije ime pišete. Na izuzetno duhovitom „zidu“ stranice možete vidjeti razna neposlana pisma korisnika iz cijeloga svijeta, a ako imate ideju te vlasnicima sajta bude dovoljno zanimljiva, bit će uvrštena na stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularnost ovog neobične web stranice dokazuje i novi projekt koji je ekipa iz Dear blank please blank pokrenula sa stranicom etsy.com. Tamo od sada možete kupiti neke od najduhovitijih ideja ikad napisanih na Dear blank please blank, u formi jednostavnih dizajniranih čestitki. Tako ćete, između ostalog, među lijepim printanim obavijestima pronaći poruku od Jednoroga za Nou koji je ranije otplovio s arkom, pismo u kojem Titanik izražava sućut ledenjacima koji nestaju usred globalnog zatopljenja ili pauka koji dečku šalje obavijest da njegovu djevojku uspijeva natjerati da vrišti jače nego kad vidi njega, piše Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo