MJESEC DANA: / ULUPUH-ova izložba u najvećem kulturnom centru u Mađarskoj

Image
Foto: FLICKR
17.7.2015.
16:17
FLICKR
VOYO logo

Obuhvaćeno je dvjestotinjak radova devedesetak autora u mediju keramike, fotografije, umjetničkog unikatnog nakita, radovi tekstilnog dizajna, kostimografija, scenografija, arhitektonsko-urbanističke makete, grafički i produkt dizajn, ilustracija, multimedijalni radovi i radovi primijenjenog kiparstva.

Nov i inovativan pristup umjetnosti

Izložit će se niz pojedinačnih autorskih djela, realiziranih pod kustoskom palicom kritičara i teoretičara umjetnosti, u kojima se na nov i inovativan način pristupa kostimografiji i scenografiji, fotografiji, dizajnu, novoj ilustraciji, keramici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavit će se rad niz sekcija ULUPUH-a, među ostalim, izložba suvremene kazališne i filmske scene, Bijenalna izložba Sekcije za keramiku, staklo i porculan, projekti "Mapiranje tijela", "Iskosa gledano", "Nature Design" Mirne Grubišić, "Nakit za tijelo" te "Orfej i Euridika", zajednički rad studenata umjetničkih akademija.

Galerija M21 veličine je 1100 četvornih metara, sagrađena je 2010. godine. Nalazi se unutar četvrti Zsolnay, najvećeg kulturnog centra u Mađarskoj. Izložba se može razgledati narednih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo