MJESEC DANA: / ULUPUH-ova izložba u najvećem kulturnom centru u Mađarskoj

17.7.2015.
16:17
FLICKR
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obuhvaćeno je dvjestotinjak radova devedesetak autora u mediju keramike, fotografije, umjetničkog unikatnog nakita, radovi tekstilnog dizajna, kostimografija, scenografija, arhitektonsko-urbanističke makete, grafički i produkt dizajn, ilustracija, multimedijalni radovi i radovi primijenjenog kiparstva.

Nov i inovativan pristup umjetnosti

Izložit će se niz pojedinačnih autorskih djela, realiziranih pod kustoskom palicom kritičara i teoretičara umjetnosti, u kojima se na nov i inovativan način pristupa kostimografiji i scenografiji, fotografiji, dizajnu, novoj ilustraciji, keramici...

Predstavit će se rad niz sekcija ULUPUH-a, među ostalim, izložba suvremene kazališne i filmske scene, Bijenalna izložba Sekcije za keramiku, staklo i porculan, projekti "Mapiranje tijela", "Iskosa gledano", "Nature Design" Mirne Grubišić, "Nakit za tijelo" te "Orfej i Euridika", zajednički rad studenata umjetničkih akademija.

Galerija M21 veličine je 1100 četvornih metara, sagrađena je 2010. godine. Nalazi se unutar četvrti Zsolnay, najvećeg kulturnog centra u Mađarskoj. Izložba se može razgledati narednih mjesec dana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali