Lutkarske poslastice zavladale Zagrebom

Ovogodišnji međunarodni festival kazališta lutaka PIF, održat će se od 5. do 11. rujna u Zagrebu te okupiti najpoznatija svjetska i domaća lutkarska kazališta i predstave.

30.8.2011.
15:04
VOYO logo

Međunarodni festival kazališta lutaka – PIF danas je poznati festival, koji okuplja najpoznatija svjetska i domaća lutkarska kazališta i predstave. Po tome je jedinstven takav festival u gradu Zagrebu i Hrvatskoj.

U sedam festivalskih dana svake godine PIF-om i Zagrebom prošeta dvadesetak profesionalnih ili amaterskih lutkarskih kazališta i družina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavama, izložbama, okruglim stolovima i raspravama, seminarima, lutkarskim radionicama, izdavačkom djelatnošću, uličnim programima i različitim drugim događanjima predstavlja se i promovira hrvatsko i svjetsko lutkarstvo.

Kroz godine je PIF dobio svoju vjernu publiku – djecu i odrasle zaljubljenike u lutkarsku umjetnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice:

Ulaznice se unaprijed mogu kupiti na INFO PUNKTU PIF-a u Ulici baruna Trenka 1 (I. kat) svakoga dana (od 05.09. do 10.09.2011.) od 10,00 do 12,00 i od 17,00 do 20,00 sati. Na dan održavanja predstave karte se mogu kupiti jedan sat prije početka isključivo na blagajni kazališta u kojem se predstava održava. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 20,00 kn. Programi na otvorenom i program SMOLA u gostima su besplatni.

Program festivala potražite na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo