Kuna po kuna do Antuntuna!

Izdavačka kuća Mozaik knjiga započela je humanitarnu akciju u sklopu koje se, kupnjom bilo kojeg proizvoda iz linije Antunun, dvije kune odvaja za djecu oboljelu od malignih bolesti.

31.5.2010.
15:38
VOYO logo

Izdavačka kuća Mozaik knjiga u svibnju je započela humanitarnu akciju u svojih 20 knjižara i 16 klupskih centara Svijeta knjige širom Hrvatske pod nazivom Kuna po kuna od Antuntuna.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava za smještaj koji je tijekom liječenja potreban djeci koja su oboljela od malignih bolesti, a nisu iz Zagreba te za rad Centra za psiho-socijalnu rehabilitaciju udruge Krijesnica – udruge za pomoć djeci i obiteljima oboljelih od malignih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za maskotu humanitarne akcije odabran je lik Antuntuna, iz dobro poznatog dječjeg klasika Grigora Viteza Kako živi Antuntun.

On uživa veliku popularnost među djecom i roditeljima, a simbolizira vrijednosti humanosti, originalnosti, međuljudske tolerancije i solidarnosti, kao i poštivanje svega drugačijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu ovoj akciji te da kupnjom bilo kojeg proizvoda iz linije Antuntun pomognu u sakupljanju potrebnih sredstava. Mozaik knjiga odvaja 2 kune od svakog kupljenog proizvoda iz linije artikala Antuntun. Akcija će trajati do 31. srpnja.

Uz slikovnicu i lik, dizajn linije prigodnih artikala (majice, platnene torbe, slikovnice) preuzeo je mladi ilustrator Tomislav Torjanac koji je za rad na ovoj i drugim autorskim slikovnicama primio više vrijednih književnih nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akciju podupiru i napopularnije spisateljice za djecu Sanja Pilić i Sanja Polak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo