Kraljevsko otvaranje 16. Cest is d’ Besta

28.5.2012.
17:10
VOYO logo

Izvrsne pjevače pratit će i orkestar od 10 vrhunski glazbenika. Tema koncerta je, naravno, Zagreb pa će na repertoaru biti najljepše pjesme o Zagrebu.

Koncert će se održati na pozornici na Trgu Petra Preradovića (Cvjetnom placu) u četvrtak, 31. svibnja s početkom u 21.30 sati. Ovaj koncert održava se na Dan grada Zagreba i povodom početka ovogodišnjeg Cest is d’ Besta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za ovaj koncert smo pripremili niz starih zagrebačkih šlagera i pjesme koje pjevaju o skoro svakom kutku grada. Mi najavljujemo odličan koncert i zabavu na koju pozivamo sve Zagrepčanke i Zagrepčane da dođu i pjevaju zajedno s nama', rekli su Pajo i Hadži iz Kraljeva ulice.

Prije koncerta posjetitelji festivala imat će priliku vidjeti skupinu od 30-tak stranih i domaćih performera koji će u povorci prodefilirati od Trga bana J. Jelačića preko Gajeve i Bogovićeve do Trga Petra Preradovića i to u periodu od 19.30 do 19.45 sati. Ova vesela povorka će se na Cvjetnom placu zadržati desetak minuta i pritom se na zabavan način predstaviti publici u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji festival traje punih sedam dana na sedam pozornica diljem grada, a najviše programskih sati održat će se na nekoliko lokacija u samom centru grada. Više informacija može se pronaći na www.cestisdbest.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo