FOTO: / Cestomania se nastavlja!

15. izdanje najzagrebačkijeg od svih uličnih festivala prkosi lošem vremenu i svakim danom okuplja sve više Zagrepčana na ulicama i trgovima glavnoga grada.

10.6.2011.
13:17
VOYO logo

U petak, kao i svakog dana festivala, klinci će moći spravljati slastice u Gorenje – festivalskoj kuhinji na Zrinjevcu, a za njih će ondje biti i pregršt raznolikih zabavnih i edukativnih sadržaja.

Na Žuja performer placu moći će se susresti šarolika ekipu performera sa svih strana svijeta, od kojih izdvajamo Space Commandera, jednog od najproduktivnijih uličnih performera, koji na zagrebački asfalt stiže iz Kanade i koji je u 20 godina svoje svjetske karijere osmislio na stotine originalnih trikova. Akrobacije, balansiranje, magija i mnogi drugi trikovi mogu se naći u njegovih nastupima na ovogodišnjem festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoj lokaciji, u tijeku je stvaranje 3D slike na pločniku, koju ulični umjetnik Filip Mrvelj planira završiti u 19.00 sati.

Gradski čistači i danas će se okušati u, već tradicionalnoj, Velikoj utrci smetlara, koja kreće u 17.15 sati, a odvijat će se u Masarykovoj ulici na potezu od Gundulićeve do Preradovićeve ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duh 60-ih godina na zagrebačke ulice donosi nam The Beatles Revival Band, koji nastupa na glavnoj glazbenoj pozornici na Cvjetnom placu u 21 sat i koji će, zajedno sa svojim gostima - Markom Tolja, Ervinom Baočićem i Robertom Marekovićem rasplesati sve generacije posjetitelja.

Kompletan program festivala nalazi se na internetskoj stranici www.cestisdbest.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo