FOTO: / Prvi put se osjeća slobodnom tek u zatvoru

28.1.2010.
12:27
VOYO logo

Kalifornijskom fotografu Matthewu Rainwatersu ovog su mjeseca objavljene fotografije dviju sasvim različitih zatvorskih priča.

Jedna je izašla u britanskom Esquireu, magazinu za ''zaposlene muškarce'', a radi se o Stevenu Russellu, koji je u zatvoru u Tennesseju zaglavio zbog financijske prijevare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nakupio je čak 140 godina kazne, jer je četiri puta uspio pobjeći iz zatvora. Prema njegovoj priči snima se film I Love You Phillip Morris u kojemu će ga tumačiti Jim Carrey.

Steven Russell je veseljak i tvrdi za sebe da je umjetnik bijega, iako će ga ta umjetnost stajati doživotnoga zatvora zbog - inicijalno - financijskog kriminala. Osim ako opet ne uspije pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magazin Texas Monthly objavio je tekst o Susan Wright, koja je u zatvor u Marlinu u Teksasu završila zbog toga što je ubila svog supruga izbovši ga 193 puta.

Nedavno je uložila žalbu pa bi možda mogla biti i oslobođena ako se žalba usvoji. Nakon što ju je suprug godinama zlostavljao, rekla je da se prvi put osjetila slobodnom - u zatvoru, prenosi Pogledaj.to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo