FOTO: / Pričalo se da će 'uzdrmati Zagreb', i zaista jesu!

Pred više od tisuću posjetitelja predstavljen je plesno- iluzionistički show Cijeli svijet je pozornica, u izvedbi Luke Vidovića i plesne skupine Atomic Dance Factory.

24.10.2011.
10:59
VOYO logo

Naporan rad od nekoliko mjeseci napokon je objelodanjen na premijeri i pretpremijeri u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Obje predstave bile su dupkom pune dokazujući da je priča o ovom šarmantnom iluzionistu i talentiranoj plesnoj skupini, bila dovoljno atraktivna da u hladno jesensko jutro privuče više od tisuću Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč niskoj temperaturi i vremenskoj prognozi, mnogo djece i njihovih roditelja zaputilo se u Tvornicu kako bi vidjeli što su to „skuhali“ svestrani Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića. Da su oduševili znatiželjnu publiku, dokazivao je spontani aplauz nakon svake točke.

Svi glavni akteri predstave izvrsno su komunicirali s publikom tako da doslovno nije bilo predaha za dvije tisuće dlanova koji su prvi put mogli pogledati Cijeli svijet je pozornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka i Atomic Dance Factory dali su najbolje od sebe zagrebačkoj publici, pokazali da spoj modernog i tradicionalnih vrijednosti može biti itekako kvalitetan, a svojom su izvedbom ostvarili jedan veliki zajednički san.

Predstavi je izuzetnu notu dala bogata kostimografija za koju je zaslužna Jadranka Tomić, a zbog iznenadne bolesti Viktoriju Novosel u ulozi Edith Piaf zamijenila je Tajana Pavičević. Svi su prisutni mogli naučiti i nešto novo što je, uz zabavu, bila jedna od glavnih želja Teatra Prestige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Vidović je na svom Facebook profilu zahvalio svim suradnicima, a ovu je predstavu posvetio ocu: „…hvala sudbini koja me spojila sa svima vama, dobrim ljudima...i na kraju hvala mom starom.. ovo je za tebe.“

Plesači Atomic Dance Factorya, Saša Krnetić i Luka Vidović tek su započeli s igranjem predstave koja bi se uskoro trebala zaputiti i u ostale dijelove Hrvatske jer ovakvu čaroliju zaslužuju sva djeca Hrvatske, a ne samo ona u glavnom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na velik interes nakon premijere i pretpremijere, ulaznice za izvedbe 30.10. nesumnjivo će planuti pa bi bilo dobro da već početkom tjedna osigurate svoja mjesta za izvedbe iduće nedjelje, 30. listopada u 10:00 i 12:45.

Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr po cijeni od 60 kn. Za više informacija: info@teatarprestige.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110180310006 arti-201110200461006 arti-201110040809006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo