Exitov 'Balon' proglašen najboljom predstavom

Najboljom predstavom na 17.

24.5.2010.
17:36
VOYO logo

Ocjenjivački sud - u kojem su glumci Krunoslav Šarić, Snježana Sinovčić Šiško i Željko Vukmirica - najboljim glumcima proglasio je Krešimira Mikića za uloge u predstavi "Balon", te Joška Ševu za ulogu u predstavi "Škrtičina" Marija Nola prema J.B.P. Moliere u izvedbi Šibenskog kazališta, koju je režirao Zoran Mužić.

Najbolje glumice ovogodišnjeg Festivala glumca su Slavica Knežević za ulogu u predstavi "Zečja rupa" Davida Lindsay-Abairea u režiji Marka Torjanca i izvedbi Kazališta "Planet art" te Barbara Nola za ulogu u predstavi "Gola u kavezu" Olje Runjić Kluba kulture "Moruzgva" u režiji Ivana Lea Leme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljim mladim glumicama do 28 godina žiri je proglasio Anu Maras za uloge u predstavama "Balon" i "Ljubav, struja, voda i telefon" Ante Tomića Satiričnog kazališta "Kerempuh" u režiji Vinka Brešana te Maju Posavec za ulogu u predstavi "Zečja rupa".

Nagradu za najbolje lutkarsko glumačko ostvarenje ili glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade dobila je glumica Jasmina Žiljak za ulogu u predstavi "E moj Pinokio" Dražena Ferenčine koji je i redatelj, a u izvedbi Gradskog kazališta mladih u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečana dodjela nagrada 17. Festivala glumca za koji je predstave izabrao ovogodišnji izbornik Ivo Gregurević, a kojom će Festival i završit, održat će se u Hrvatskom domu u Vukovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo