Urnebes za žrtve poplave

Zagrebačka 'Pomet družina' odlučila je pomoći žrtvama poplave jedinstvenim projektom 'Master Maroje Abridged'.

12.6.2014.
12:27
VOYO logo

U svrhu prikupljanja sredstva za Crveni križ i žrtve poplava, Međunarodni klub žena Zagreb (IWCZ) i Međunarodni centar za umjetnost (IAC) organiziraju izvedbu predstave "Master Maroje Abridged" u petak, 13. lipnja u 19:30 u zagrebačkom kafiću Sova u Gajevoj ulici.

Redatelj predstave je Lawrence Kiiru, u ulozi Pometa nastupa Marko Cindrić, Šiško Horvat kao Maroje i Sadi, Ivana Zanjko/Petra Vukelić kao Petrunjela, Asim Ugljen kao Bokčilo i Ugo Tudešak, Karlo Mrkša kao Maro, Alan Katić kao Popiva. Dunda Maroja na engleski su preveli Naum Panovski i Roland Reed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oživljena baština

Večer lepršave i urnebesne komedije upoznat će goste s Marinom Držićem kakvog dosad nisu imali prilike vidjeti, najavljuju organizatori. Za ovu jedinstvenu produkciju sasvim prilagođenu modernom senzibilitetu i svim generacijama, zaslužna je ponajprije glumica i redateljica Romana Petrušić, koja se nakon 20 godina bogatog radnog staža u Americi vratila na hrvatsku scenu gdje za strance, ali i domaću publiku želi kazališno oživjeti najbolja djela hrvatske kulturne baštine.

Nakon predstave koncert

Nakon druženja s ljudima nazbilj i nahvao, dundomarojevci će scenu prepustiti šarmantnom rokeru u duši, glumcu i redatelju Filipu Šovagoviću, koji će sa svojim "Opakim bendom" pokazati zašto odnedavno žare i pale kulturnim pozornicama našeg grada, dok je šećer na kraju flamenco poezija F. G. Lorce u vrućoj izvedbi Nine Flamence uz gitaru Tomislava Tenšeka i benda Duende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo