Đilas ubedio glumce "Ateljea 212" da odustanu od štrajka

Sve predstave igraće se prema utvrđenim terminima

28.11.2012.
19:15
VOYO logo

Glumci pozorišta Atelje 212 odlučili su danas, posle razgovora sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom da neće 1. oktobra stupiti u najavljeni generalni štrajk, saopštila je uprava Grada Beograda.

Na sastanku je dogovoreno da će, po imenovanju gradskog sekretara za kulturu, sekretarijat formirati radno telo čiji će zadatak biti da do kraja oktobra uradi analizu stanja u pozorištu i predloži rešenje gradonačelniku i Skupštini grada Beograda, kao osnivaču pozorišta, prenosi Fonet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve predstave sa repertoara igraće se i na velikoj i na maloj sceni prema već utvrđenim terminima. Delegacija glumaca u kojoj su bili Gorica Popović, Dara Džokić, Anita Mančić, Branimir Brstina, Nebojša Ilić i Gordan Kičić razgovarala je sa gradonačelnikom o aktuelnim problemima u tom kultnom beogradskom pozorištu.

Glumci su, tražeći smenu upravnika Ateljea 212, Kokana Mladenovića, na početku sezone stupili u štrajk upozorenja tako što su igrali predstave sa satom zakašnjenja, a najavili su da će 1. oktobra stupiti u generalni štrajk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo