Demoni i novinari - Istinita priča o redakciji u recesiji

Novi roman Milane Vuković-Runjić pod nazivom Demoni i novinari - Istinita priča o redakciji u recesiji zanimljivo je štivo o tome kako novinari prelaze u više razrede demona.

18.1.2010.
14:10
VOYO logo

Roman Demoni i novinari - Istinita priča o redakciji u recesiji podijeljen je u deset poglavlja u kojima autorica likove romana isprepleće s demonima, ocrtava ozračje smjene urednika te njihova ritualna pogubljenja, prostor u kojem nastaju novinarske priče, prijelaze novinara u više razrede demona te zauzimanje uredničkih mjesta. Raščlanjuje i dizanje i padanje naklade te piše o ženama u redakciji i žutici koja je zahvatila novinare.

"Malo nakon sredine svoga životnoga puta junakinja ove knjige nađe se u sredini koja uvelike podsjeti na neki priručnik iz demonologije", ističe nakladnik na ovitku knjige te dodaje kako se junakinja s tajanstvenim i zlokobnim bićima ne susreće na skrivenim mjestima, već u redakciji dnevnoga lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra također kako je susret s tim zlokobnim bićima nezaboravan i koban te ocjenjuje da su rijetki oni koji taj kovitlac napuste zdrava uma.

Nakladnik napominje kako se iskrivljenu stvarnost ne može drukčije zrcaliti nego u cirkuskom ogledalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milana Vuković-Runjić (1970.) dobitnica je nagrade Kiklop za urednički rad, a kao samostalna autorica objavila je više knjiga poezije i proze, među kojima je i knjigu "O živima sve najbolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo