'Crtani Romani Šou' - festival stripa kreće u 13. izdanje

13. međunarodni festival stripa Crtani Romani Šou održat će se u Zagrebu od 5. do 7. studenog, te će i ove godine okupiti mnoge poznate autore i brojne zaljubljenike u strip.

25.10.2010.
17:17
VOYO logo

Bit će tu svega, od izložbi i predstavljanja, do glazbe i odlične zabave.

U svom 13. izdanju ugostit će brojne strip crtače i autore, a među njima će se naći i Enrique Badia Romero, poznat po svom crtačkom radu na serijalu Modesty Blaise Petera O'Donnella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gost festivala bit će i Howard Victor Chaykin, autor serijala American Flagg!, kojem je on sam scenarist i crtač, i gdje kondenzira sve svoje dosadašnje lajtmotive – znanstvenu fantastiku, šund literaturu, jazz i seks. Pisao je brojne scenarije za tekuće serijale, uključujući Batmana, te razne mini-serijale (Cyberella, Pulp Fantastic, Challengers of the Unknown, Bite Club, itd.) , dok za Marvel Comics, uz ostale stvari, radi na Wolverineu i Punisheru.

Njima će se pridružiti i Stanley Sakai, Stjepan Bartolić, Jerome Jouvray, Aleksa Gajić i Iztok Sita. Lokacije na kojima će se održavati Crtani Romani Šou su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZKM, Teslina 7 Galerija Showroom, Teslina 7 Francuska Medijateka, Preradovićeva 5 KIC, Preradovićeva 5 (na katu) Kino Europa, Varšavska 3 Caffe Bar "Svijet Stripa", Ožegovićeva 11

Detaljni program bit će objavljen uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo