Cestomanija u središtu Zagreba

Nakon dinamičnog prvog dana festivala, i u četvrtak, 9. lipnja, već od jutarnjih sati, Zagrepčani su zauzeli ulice i trgove glavnoga grada.

9.6.2011.
17:53
VOYO logo

Festival se zahuktava, a u četvrtak, 9. lipnja će 15. Međunarodni festival Cest is d Best i službeno otvoriti zagrebački gradonačelnik, gospodin Milan Bandić.

I drugog su dana festivala posjetitelje već u 10 sati ujutro, na Zrinjevcu, dočekale različite igraonice za djecu, dok su na Žuja performer plac jutros ponovno izmilili ulični performeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji festivala moći će u četvrtak, prilikom svečanog otvaranje vidjeti i pozornicu na Cvjetnom placu, koja predstavlja svojevrsnu likovnu instalaciju, a u sklopu koje se nalazi i spomenik velikom hrvatskom književniku Petru Preradoviću.

Nakon svečanog otvaranja, na pozornici na Cvjetnom placu, od 20 sati gledatelji će moći uživati u koncertima šarmantne talijanske instrumentalne skupine – Pappazzum, te u jamajčanskim zvucima poznatog benda iz 80-ih godina – Naturalne mistike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan program festivala nalazi se na internetskoj stranici www.cestisdbest.com.

Posjetitelji se o programu festivala mogu informirati i putem programskih knjižica koje se mogu pronaći na svim lokacijama festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo