Britanci oduševljeni Muzejom prekinutih veza

Svijet Hrvatsku više ne percipira samo kroz turističke destinacije i sportske uspjehe, priznanja smo počeli dobivati i na račun kulture te jedinstvenih ideja pretočenih u djelo.

16.8.2011.
19:07
VOYO logo

Naime, britanski mediji oduševljeno su se raspisali o našem Muzeju prekinutih veza kojeg su još prije osam godina osmislili producentica Olinka Vištica i dizajner te umjetnik Dražen Grubišić, i to nakon što su okončali svoju vezu dugu četiri godine.

Nakon prekida svoju su vezu odbili tretirati kao nekakvu bolest, nešto što se nije trebalo dogoditi, već su na neki način željeli proslaviti vrijeme koje su proveli zajedno. Svoje prijatelje ovaj je dvojac zamolio da doniraju predmete koji su obilježili njihove propale veze, a ubrzo se stvorila ogromna kolekcija predmeta koja je prerasla u Muzej prekinutih veza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu svoje svjetske turneje zagrebački Muzej prekinutih veza londonskoj će se publici predstaviti od 15. kolovoza do 4. rujna na sedam lokacija u gradu, sa središnjom izložbom u uglednom kazalištu Tristan Bates, smještenom u West Endu u središtu Londona. Odmah po otvaranju izložbe britanski su mediji ostali 'frapirani' te su napisali hvalospjeve na račun izložbe te njezinih idejnih začetnika.

Vezani članci:

arti-201104280344006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo