Bookfest, sajam knjiga prvi put u Rijeci

Bookfest Rijeka, prvi sajam knjiga održat će od 26. do 30. svibnja u šatoru na Gatu Karoline riječke, a gosti će biti Ante Tomić, Selvedin Avdić, Maja Sačer i Robert Naprta.

12.5.2010.
17:53
VOYO logo

Sajam organizira Strukovna skupina nakladnika riječke Županijske komore, a pokrovitelji su Primorsko-goranska županija i županijska komora.

Kako je najavio predstavnik te strukovne skupine Valter Lisica, sajam će okupiti više od 30 nakladnika iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Italije, Slovenije i Srbije te gotovo sve iz Primorsko-goranske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će izloženo najmanje 5000 naslova, a vjerojatno će konačan broj naslova biti dvostruko ili trostruko veći kad se prijave još neki veliki hrvatski nakladnici, najavljeno je.

Kako je ta priredba dobila sajamsku licenciju, nakladnici će moći prodavati nova izdanja s 20 posto popusta, a sva ostala starija izdanja s popustima po svojoj slobodnoj procjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sajam će popratiti okrugli stol o stanju u nakladništvu, posebno o uvođenju PDV-a na knjige, a gosti su književnici Ante Tomić, Selvedin Avdić, Maja Sačer i Robert Naprta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo