Kakav sladoled jedemo?

Premda je danas u svijetu poznato više od 70 vrsta sladoleda, većina stanovništva i dalje ostaje pri poznatom trojstvu ? vanilija, čokolada, jagoda.

18.7.2000.
3:04
VOYO logo

1. Eiscreme ? 10 posto mliječne masti
2. Jednostavna krema ? 3 posto mliječne masti
3. Mliječni sladoled ? 70 posto mlijeka
4. Rahmeis ? 60 posto vrhnja
5. Cremeeis ? 50 posto mlijeka, 270 g jaja i 90 g žutanjka
6. Voćni sladoled ? 20 posto voća, voda, voćni sok aroma
7. Fruchtsorber ? najmanje 25 posto voća
8. Sladoled s biljnom masti ? 3 posto biljne masti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo