OBJAVLJENA SNIMKA

ZAMALO TRAGEDIJA U SLAVONIJI: ‘Majmun zaobilazi polubranike, a mi jurimo oko 120 km/h’

Jedan je strojovođa Hrvatskih željeznica snimio nevjerojatnu scenu u kojoj se vidi kako je za dlaku izbjegnuta tragedija. Snimka je objavljena u Facebook grupi ‘Željeznička priča‘.

Sve se dogodilo u Vođincima, između Vinkovaca i Đakova. Vlak je bio na pokusnoj vožnji, zbog čega je ona i snimana. Jurio je čak 120 kilometara na sat, a kad se vlak približavao željezničkom prijelazu u Vođincima, na snimci se vidi kako autobus pokušava zaobići rampu.

Foto: Screenshot FacebookFoto: Foto: Screenshot Facebook

‘Zamalo bliski susret sa autobusom na pokusnoj vožnji. Majmun zaobilazi polubranike u Vođincima, a mi jurimo oko 120 km/h’, napisao je strojovođa uz snimku objavljenu u grupi ‘Željeznička priča’.

Vidjevši da se vlak približava, vozač autobusa uspio je na vrijeme autobus maknuti s tračnica, a sreća je da se nije dogodila teška nesreća.

Ispod objave na Facebooku, mnogi su napisali ljutite komentare na račun vozača autobusa. Pišu da ga odmah treba prijaviti policiji te da zaslužuje trajno oduzimanje vozačke dozvole.

‘I takav majmun vozi narod…’, jedan je od komentara.

‘I to profesionalac!!!!! ima budala i kod vas!’

‘Uz sve do sad viđeno i dosadašnje nesreće zbog glupih postupaka pojedinaca ovaj je nadmašio sve, nadam se da nije bilo ljudi u autobusu.’

‘Obavezno prijaviti policiji i novinarima, neka objasni svoje ponašanje u prometu.’

Povratak na Net.hr