TAMNA STRANA BIOGRAFIJE

PRIJAVA NA LAŽNU ADRESU: Karamarko brani Crnoju

Samo četiri dana nakon što smo dobili novu Vladu na vidjelo su izašli zanimljivi detaljalji o ministru branitelja Miji Crnoji. On sam za sada šuti ( i korigira osobne podatke objavljene na web stranicama Vlade i Ministarstva), a Tomislav Karamarko poručuje da će biti sankcija ako se navodi u medijima pokažu istinitima.

Ministar branitelja Mijo Crnoja prijavljen je u samoborskoj ulici Gradna na broju 85/G gdje se nalazi potleušica, a zapravo stanuje u stanu u Podsusedu. Kada su mediji objavili podatak da je  prijavljen na lažnoj adresi,  ministar je, po svemu sudeći, pokušao sve zataškati.

PETROV O CRNOJI: Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama

Sumnja se da je razlog za prijavu na drugoj adresi manji prirez. Naime, Samobor ima nultu stopu prireza, a u Zagrebu ona iznosi 18 posto. Ukoliko se dokaže da je Crnoja ostvario protupravnu dobit, moguće da će protiv njega biti pokrenut proces.

Šef HDZ  i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko izjavio je da o svemu mora razgovarati s Crnojom.

“Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcioniran, a ako nije, neće”, rekao je Karamarko odgovarajući na upit o napisima u medijima da je Crnoja kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, iako živi u stanu u Zagrebu.

“Crnoja ima i neki drugi dio priče”

“Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče – a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima”, izjavio je Karamarko.

Na  Twitteru se danas kratkim komentarom oglasio i HDZ.

“Prvo ćemo pričekati da se ministar Crnoja očituje o svim navodima, nećemo nikoga unaprijed osuditi…”, napisali su na upit novinara o tome zašto je iz životopisa novog ministra izbrisana njegova samoborska adresa.

Nakon što je danas objavljena adresa i fotografija potleušice na kojoj je Crnoja prijavljen, novi ministar branitelja je ekspresno reagirao i izbrisao tu adresu iz svoje službene biografije objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog sabora i Vlade.

Crnoja adresa
Adresa je misteriozno nestala

U medije je procurila informacija i da je Crnoja bio pritvoren u Remetincu zbog nasilničkog ponašanja, samohranoj majci djeteta s poteškoćama u razvoju koja ga je u više navrata prijavljivala zbog prijetnji zavario je vrata garaže, a u sudskom sporu koji se vodio oko toga doveo je svjedoke koji su dali lažne iskaze.

Crnoja je imao problema sa zakonom i jer je nokautirao jednog vozača autobusa.

BOGAT ŽIVOTOPIS: Ministar Crnoja bio je u pritvoru zbog nasilja, a ženi koja ga je tužila zavario je garažu

CRNOJA: “Neću se baviti izradom nikakvih registara, problemi branitelja su važniji”

PREUZETO MINISTARSTVO BRANITELJA: Crnoja se izljubio sa šatorašima, Matić poručio “Zbogom, izmanipulirani ste”

 

Povratak na Net.hr