TAJNI SASTANAK U MINISTARSTVU / Ministar Beroš i Dijana Zadravec ponovno su razgovarali, uz njih je bio novi ravnatelj, a otkriveno je i koja je bila tema

Navodno je tema sastanka na koji je pozvan i novi ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice bila smjena dr. Zadravec, a ministar Beroš je propitkivao pravnu utemeljenost te odluke

12.7.2021.
19:23
Lana Slivar Dominic/Sanjin Strukic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Smijenjena predstojnica Zavoda za radiologiju Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu, dr. Dijana Zadravec po treći puta, a drugi puta u posljednja dva tjedna, bila je kod ministra zdravstva Vilija Beroša, piše Jutarnji list. Beroš je, kako se neslužbeno doznaje, pozvao dr. Zadravec na sastanak, ali i novoizabranog ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Davora Vagića.

Beroš provjerava zakonitost smjene dr. Zadravec?

Navodno je tema sastanka bila smjena Zadravec, a Beroš je propitkivao pravnu utemeljenost te odluke. Sama dr. Zadravec, nakon što je smijenjena, u više navrata je isticala da je riječ o nezakonitoj smjeni te za to prozvala "koruptivnu hobotnicu iz bolnice".

Dr. Zadravec je 21. svibnja smijenjena s mjesta predstojnice nakon što ju je nekolicina radiologa prijavila za mobing, a sam Zavod za radiologiju Klinike za tumore ostao sa samo tri radiologa. Nakon smjene Zadravec je otišla na bolovanje, a u međuvremenu se više puta sastala s ministrom zdravstva te prijavila i na natječaj za ravnateljicu KBC-a Sestre milosrdnice na kojemu nije prošla.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali