RIMAC OTKRIO PLAN KOJI ZA HRVATSKU ZVUČI NESTVARNO: / Službeno se oglasio i Hyundai

Image
Foto: Pixsell

Nakon sastanka prošlog tjedna, Mate Rimac je objavio na Facebooku kako Hyundai sad i službeno podržava inicijativu da dovedu automobilsku industriju u Hrvatsku

1.7.2019.
12:05
Pixsell
Play logo

"Hyundai službeno podržava inicijativu da dovedemo automobilsku industriju u Hrvatsku. Nadam se da će ova prilika biti iskorištena", napisao je danas Mate Rimac na svom Facebook profilu nakon što je Hyundai objavio priopćenje na svojim službenim stranicama vezano za sastanak u petak koji se ticao potencijala nove autoindustrije u Hrvatskoj. Naime, izvršni potpredsjednik Hyundaija Thomas Schemera u petak je u Svetoj Nedelji u tvornici Rimac Automobili na sastanku sa samim Rimcem i hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem razgovarao o potencijalu i privlačenju autoindustrije u Hrvatsku. Rimac je pritom predstavio i studiju s konkretnim smjernicama za privlačenje te industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ohrabreni smo podrškom Vlade RH našem partnerstvu s Rimcem. I dalje ćemo jačati naše strateško partnerstvo u razvoju prototipa visokih performansi električnih vozila i vozila na gorive ćelije", rekao je Schemer.

Image
RIMAC UGOSTIO MINISTRE I PREMIJERA: /

'U prošlih 10 godina propustili smo val investicija, sad je pravo vrijeme za Hrvatsku'

Image
RIMAC UGOSTIO MINISTRE I PREMIJERA: /

'U prošlih 10 godina propustili smo val investicija, sad je pravo vrijeme za Hrvatsku'

Atraktivno okruženje za privlačenje investicija

Play logo

Tijekom prezentacije, Rimac je rekao kako bi Hrvatska trebala razviti komparativne prednosti u odnosu na druge zemlje. "Podrška inicijativi naših dioničara vrlo je ohrabrujuća. Njihovo pridruživanje ovom događaju dokazuje snagu strateškog partnerstva između Rimca i Hyundaija", rekao je te dodao kako vjeruju da Hrvatska može stvoriti atraktivne uvjete i tako privući investicije.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo