Horoskop za četvrtak, 27/7/2000

OVAN
Danas ćete zadiviti svojim osjećajem za dobar ukus i pravu mjeru pri donošenju odluka. Izbit ćete na čelo svake grupe u kojoj se nađete, što će vam, kao rođenom vođi, izuzetno goditi. Imajte razumijevanja za mišljenja koja se razlikuju od vašeg.

BIK
Danas ste pravi procvali cvjetak jer se ostvarilo dugo očekivano obećanje. Iskoristite svoj trenutak, jer ćete danas izazivati pozornost gdje god se pojavili. Prijatelji vam daju podršku i izuzetno su vam lojalni. Vaše dobro raspoloženje širit će se oko vas, pa ćete cijeli dan biti okruženi mnoštvom prijatelja. Ako niste u vezi, danas nemate nikakvog opravdanja da prihvatite emocionalni izazov.

BLIZANCI
Kada se nađete pred današnjim brojnim ograničenjima, sami sebe ćete iznenaditi koliko možete biti izdržljivi. Imajte strpljenja suočiti se s problemima. Šarmom pokušajte osvojiti simpatije suradnika kako bi vam pomogli. Ipak, važno je da znate da se ne smijete izvlačiti od svojih obaveza i odgovornosti.

RAK
Uvijek kad je Mjesec u Bika možete očekivati iznenadnog gosta. Društvene obaveze su vam brojne i stalno ste u dodiru s ljudima, bez obzira čime se bavili. Ukoliko želite stvoriti svoj krug suradnika na poslu, računajte s tim da ćete morati s njima podijeliti svoje ideje. Danas je dobar dan za to.

LAV
Danas pokušajte izbjeći svaku vrstu sukoba. Posebno ako se radi o sukobu ega, nitko nije u krivu ili pravu. Teško ćete podnositi autoritete, ali danas je dan kada trebate naučiti kako se nostiti s onim što nije moguće promijeniti. Također morate pripaziti kako vas neka pohlepna osoba ne bi uvukla u neki svoj plan koji bi vam mogao naštetiti dobrom ugledu.

DJEVICA
Ukoliko se odlučite na nekoliko prečica, mogli biste uštedjeti nešto novca. Razmislite kamo želite poći, bez obzira radi li se o mentalnom ili tjelesnom putovanju. Puno toga se može postići istraživanjem.

VAGA
Danas ćete se prepustiti uživanju u luksuznim stvarima bez kojih niti jedna Vaga ne može. Zaustavite se na trenutak i probajte ustanoviti što je to što vas tjera u bjesomučno trošenje novca na stvari koje vam zapravo ne trebaju. Danas nemojte vaditi novčanik iz džepa i držite se unaprijed zadanog budžeta.

ŠKORPION
Pokušajte biti otvoreni s partnerom čak i ako to izazove svađu i uzburka strasti. Vjerojatno vas mentalno privlači netko i taj vam je osjećaj neugodan. Vjerojatno ste se čak pomalo i zaljubili. Najbolje je otvoreno priznati sebi i partneru i suočiti se s problemom, tako ćete vidjeti koliko vam je odnos čvrst.

STRIJELAC
Danas je vrijeme da se vratite u stvarnost i ponovno se prihvatite obaveza i odgovornosti na koje ste zaboravili. Uzmite u ruke raspored rješavajte točku po točku sve ono što ste uspješno izbjegavali zadnjih tjedan dana.

JARAC
Vaša razmišljanja i osjećaji su predobri da bi ih sebično zadržali samo za sebe ? podijelite ih s partnerom. Recite sve što osjećate i vaš će se partner osjećati kao da je u oblacima. Svakako u svoj prebukirani raspored ubilježite vrijeme potrebno za zabavu.

VODENJAK
Bijeg nije dobar način za razbijenje dosade, zato ćete se radije prepustiti maštanju i stvoriti svoj svijet u kojem biste radije željeli biti. Porazgovarajte s obitelji o svojem budžetu. Izgleda da se u posljednje vrijeme nikako ne možete držati plana i uvijek potrošite više no što planirate.

RIBE
Netko vas je naprosto očarao i vi ne možete prestati o tome razmišljati. Nemojte se predati svojoj melankoniji, jer osjećaj je uzajaman. Također nemojte, kao obično, skrivati svoje osjećaje. Pokažite ih i prepustitie se izazovu. Sjetite se da za tango treba dvoje!

Povratak na Net.hr