Play ponuda

'Hayeu ću od lica napraviti pizzu'

shimmer fallback

Braća Kličko Britancu ne mogu oprostiti majicu na kojoj drži njihove odrubljene glave i svađaju se oko toga tko će s njim u ring.

22.3.2010.
17:00
Play ponuda

arti-201003210218006Nakon što je u subotu u Dusseldorfu na samom kraju posljednje runde nokautirao Amerikanca Eddieja Chambersa i tako obranio svoje WBO, IBO i IBF naslove u teškoj kategoriji, Vladimir Kličko želi borbu s prvakom po WBA verziji Davidom Hayeom, no problem je što isti san ima i njegov brat Vitalij.

arti-200911080015006Ukrajinci se nikako ne mogu dogovoriti tko će ući u ring s Hayeom, koji 3. travnja u Manchesteru mora pobijediti 38-godišnjeg Johna Ruiza i obraniti naslov prvaka kako bi uopće došao u priliku boksati s jednim od braće koji mu ne mogu oprostiti što se u javnosti pojavio s majicom na kojoj drži njihove odrubljene glave.

arti-200901290007006"Za Vladimira je to osobna stvar, ja samo želim pojas. Haye će lakše dobiti mene jer sam stariji i nemam toliko energije kao brat. Iskreno se nadam da će Haye pobijediti Ruiza. Ne zato što mi se sviđa, nego zato što mu želim uzeti naslov", izjavio je 38-godišnji Vitalij, dok 33-godišnji Vladimir inzistira da on bude taj koji će 29-godišnjem Britancu 'skinuti skalp'.

"Rekao sam Vitaliju da ja želim odraditi Hayea, a ako mu je stalo do Davidovog pojasa, ja ću mu ga donijeti kući nakon što ga prebijem", izjavio je mlađi Kličko i poručio da neće imati nimalo milosti prema britanskom boksaču ako se sretnu u ringu:

"Njegovo lice će biti unakaženo i kada završim s njim izgledat će poput pizze. Nokautirat ću ga, kao i Chambersa, i tako u svoju knjigu upisati 49. nokaut. Haye samo previše priča i misli da je jako pametan, no moramo vidjeti neku akciju od njega. Sumnjivo mi je da je zbog ozljede leđa već otkazao dogovorene mečeve s nama. Navijači u Velikoj Britaniji bi voljeli vidjeti našu borbu, a Haye bi ih trebao respektirati i suočiti se sa mnom. Užasno me živcira sve vezano za Hayea i želim što prije ući s njim u ring", izjavio je Vladimir.

Play ponuda
Play ponuda