Da li žena mojih godina sme da nosi miniće? NARAVNO!

shimmer fallback

52-ogodišnja voditeljka ne odustaje od seksi odeće

19.4.2013.
11:11
Play logo

Britanska TV-voditeljica Karol Vorderman (52) još je pre deset godina bila kritikovana što nosi mini suknje, od kojih ni danas nije odustala, kao ni od pripijene odeće. -Godine su samo broj-, odgovara.

Možda je prošla pola veka, ali britanska voditeljica Karol Vorderman svojom figurom i mladolikim izgledom još uvek može da postidi mnoge mlađe dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je istraživanje pokazalo da se žene najsrećnije osećaju u četrdesetim godinama, a čini se da se Karol s tim itekako slaže. U svojoj kolumni koju piše za časopis "Closer", Carol piše koliko je ta dekada sjajna.

-U četrdesetima znaš ko si, izbegavaš one koje ili ono što ne voliš i ne osećaš da se sa nekim takmičiš-, napisala je Karol.

Voditeljka je tek sa 40 počela da se oblači provokativnije, a u kolumni je otkrila i da su je napali jer je pre deset godina na dodelu nagrada BAFTA obukla plavu mini haljinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Kritičari su poludeli, pitali su: Treba li žena tih godina da nosi mini suknje? Kakva glupost, pa naravno da treba.-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karol je ranije otkrila da pre 20 godina nije mogla da nađe ništa što bi pristajalo njenoj ogromnoj guzi. Nakon što je detoksikacijom doterala liniju pre 14 godina, odlučila je da više neće brojati kalorije i da će iz kuće izbaciti vagu.

Sada pokušava da jede zdravo i umereno, kada je kod kuće uglavnom salate, smeđi pirinač i povrće, a kada je napolju počasti se pokojom poslasticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena se ishrana se vidno isplatila i kao zaštitno lice brenda Isme Carol ponosna je što predstavlja žene u pedesetima.

-Volim kada druge žene pokušavaju nešto novo i eksperimentišu s izgledom. Za mene su godine samo broj i treba da se oblačite tako da pristaje vašem obliku tela i osećaju za stil, ne godinama.-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-A možda bi s vremena na vreme trebalo da šokirate i svoju decu. Život je prekratak da to ne biste radile.-

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo