Play ponuda

ŽENA (27) NATOČILA GORIVO PA POBJEGLA S BENZINSKE PUMPE: / Policija ju je ganjala pa je završila u šumi

Image
Foto: PU šibensko-kninska

Kriminalističko istraživanje nad mladom vozačicom utvrdilo je da se djevojku sumnjiči za više prometnih prekršaja - upravljanje vozilom u vrijeme zabrane,

21.8.2020.
22:51
PU šibensko-kninska
Play ponuda

Biogradski policajci su u četvrtak u 20:10 na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana pokušali zaustaviti osobno vozilo šibenskih registracijskih oznaka. Naime, spornu Hondu policiji su prijavili građani.

Kako piše Dnevnik.hr, vozačica osobnog automobila nije se obazirala na zvučne i svjetlosne signale policije te je nastavila vožnju prema Šibeniku da bi na predjelu Pakoštana skrenula u šumu i ostavila automobil. Policajci su vozačicu brzo pronašli u Pakoštanima i utvrdili da je riječ o 27-godišnjoj djevojci. Potom su je odveli u policijske prostorije.

Image
PA ŠTO JE MISLIO, KAKO ĆE SE IZVUĆI? /

Dovezla automehaničaru u Zagrebu auto na popravak, a on ga - prodao dalje

Image
PA ŠTO JE MISLIO, KAKO ĆE SE IZVUĆI? /

Dovezla automehaničaru u Zagrebu auto na popravak, a on ga - prodao dalje

Djevojka počinila više prometnih prekršaja, a i nije platila gorivo

Kriminalističko istraživanje nad mladom vozačicom utvrdilo je da se djevojku sumnjiči za više prometnih prekršaja - upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, nepoštivanje znaka ovlaštene osobe te upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda i osiguranja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prema navodima portala Dnevnik.hr, djevojku se sumnjiči i da je ranije iste večeri, oko 19 sati, na benzinskoj crpki u Pakoštanima natočila gorivo za 239,34 kuna, a nakon toga dala petama vjetra. Dakle, žena nije platila gorivo.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27-godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Play ponuda
Play ponuda