Play ponuda

VELIKA POTRAGA ZA NAPADAČIMA U SPLITU / Noćni klub izrešetali s 30 metaka, noćni čuvar jedva preživio

Image
Foto: PIXSELL/Facebook/Moon bar

Splitska policija i dalje traga za osobama koje su noćas nešto prije četiri sata ujutro izrešetale noćni klub Moon bar u Ulici Matice hrvatske u Splitu.

30.12.2016.
14:43
PIXSELL/Facebook/Moon bar
Play ponuda

Prema za sada dostupnim informacijma hicima iz vatrenog oružja oštećena su ulazna vrata i stakla na ovom ugostiteljskom objektu.

Noćni čuvar srećom neozlijeđen

U objetku se nalazio noćni čuvar koji, srećom, u pucnjavi nije ozlijeđen. Njegov iskaz, kao i snimke nadzorne kamere trebale bi pomoći istražiteljima da uđu u trag osobama koje su uništile noćni klub.

Sumnja se da su u ovom napadu sudjelovale dvije osobe, odnosno da je jedna bila za upravljačem automobila kojim su se dozveli u Matičinu ulicu, dok je druga pucala. U pitanju su hici iz strojnice iz koje je, kako javljaju 24 sata, ispaljeno 30-ak metaka.

Raniji problemi

Moon bar u Ulici Matice hrvatske otvoren je već dvije godine. Upravo je prije par dana posebnim programom obilježena druga godišnjica rada kluba što ga vodi Josip Granić, mladi boksač i ugostitelj. Na samom otvaranju Moon bar doživio je incident jer ga je policija ispraznila zbog dojave o bombi, a Josip Granić nedavno je medijima postao još zanimljiviji jer je svjedočio napadu na nogometnog suca Brunu Marića u restoranu u Stobreču. Iako su neki tvrdili da je uhitio jednog od napadača ne bi li zaštitio Marića, Granić je za 'Slobodnu Dalmaciju' objasnio da je reagirao kako napadači ne bi devastirali lokal u vlasništvu obitelji njegovog prijatelja.

Play ponuda
Play ponuda