'UČINIO JE DJEČICU SIROČIĆIMA': / Nevjenčani partner ubio ženu kod Kutine, i to pred sinom: 'Znali smo da nije dobar čovjek...'

Image
Foto: Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL

S.B. je sada na sanaciji ozljeda, a poslije toga slijedi kriminalističko istraživanje ne bi li se tijek zločina rekonstruirao i podnijela odgovarajuća kaznena prijava

20.5.2021.
21:11
Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL
Play logo

Vijest o ženi ozlijeđenoj na području Kutine i kasnije smrti, brzo je odjeknula Hrvatskom. No, detalji nisu bili poznati. Ono što se znalo jest da je u sisačkoj bolnici završio muškarac povezan sa slučajem. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o nevjenčanom suprugu ubijene žene.

Jutarnji list donosi detalje priče o ubojstvu iz Donje Gračenice kada je S.B. (58), inače otprije poznat policiji, uzeo nož i ubio svoju nevjenčanu suprugu V.H. (48) s kojom ima troje djece. Pred sisačkim policajcima je zadatak da utvrde što se i zašto dogodilo pa kriminalisti intenzivno rade na slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stravičan zločin dogodio se u četvrtak oko 12:40 i to pred jednim od mališana vrtićke dobi, govore susjedi. S.B. se trenutačno nalazi u bolnici u Sisku jer je nožem pokušao i sebi nauditi.

Image
TRAGEDIJA KOD KUTINE: /

Preminula žena, a ozlijeđeni muškarac završio u bolnici; Riječ je o izvanbračnim supružnicima?

Image
TRAGEDIJA KOD KUTINE: /

Preminula žena, a ozlijeđeni muškarac završio u bolnici; Riječ je o izvanbračnim supružnicima?

'Znali smo da nije dobar čovjek...'

On je sada na sanaciji ozljeda, a poslije toga slijedi kriminalističko istraživanje ne bi li se tijek zločina rekonstruirao i podnijela odgovarajuća kaznena prijava.

"Cijelo mjesto je zgroženo. Znali smo da nije dobar čovjek, ali da može ubiti ženu za koju kaže da je voli najviše na svijetu, e to nam ne ide u glavu. Nakon što je nju ubo nožem, navodno je i sebi potom pokušao nauditi. Učinio je dječicu siročićima", ispričala je jedna od susjeda za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Galama se čula iz njihove kuće često, ali se ona nikad na njega javno nije žalila. Očito je trpjela u sebi radi djece. Čuli smo prije par dana da je zatrudnjela, da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da se veseli novom rođenju djeteta, a navodno je njemu žestoko prigovarala zbog grijeha iz prošlosti, najviše onog koje je počinio nad snahom koja se udala za njegova sina iz prvog braka. Zato se s njim u selu nitko nije družio, a on zbog toga i nije baš izlazio među nas. Nekad je imao i problema s alkoholom", ispričao je drugi susjed koji tvrdi da se par često svađao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo