U čakovečkoj bolnici jutros je preminula 37-godišnja žena iz Piškorovca na području Male Subotice, koja je sinoć oko 18.50 sati ondje primljena s teškim tjelesnim ozljedama opasnima za život. Kako piše eMedjimurje, policija je uhitila 35-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo.

Ubijena je majka devetero djece

"Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18 sati i 52 minuta Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život. Danas, 17. veljače u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice iz koje proizlazi da je 37-godišnjakinja, nažalost preminula. Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja", kazali su u međimurskoj policiji.

Emedjimurje neslužbeno doznaje da je preminula Violeta O., majka devetero djece.

Mještani: Znali smo čuti viku i galamu. I sinoć su se posvađali

Kako prenosi eMeđimurje, mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali. Jedan je mještanin odvezao ozlijeđenu ženu u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu ju uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške.

Muškarac je otprije poznat policiji

Uhićeni 35-godišnjak se nalazi u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, no zato je potvrđeno da je od prije poznat policiji, uz ostalo i zbog kaznenih djela vezanih uz nasilje. Djeca su zbrinuta. Centar za socijalnu skrb Čakovec provodi mjere iz svoje nadležnosti. Policija zasad ne želi izlaziti s informacijama o tome je li u ubojstvu korišteno neko oružje. Ozljede su višestruke, i tek će obdukcija pokazati koja je bila smrtonosna. Nije isključena mogućnost da 35-godišnjak umjesto za ubojstvo bude optužen za teško ubojstvo.

Policiji je, osim po kaznenim djelima s elementima nasilja, poznat od prije i po krađama. Kako doznajemo u selu, brigu o djeci preuzela je rodbina preminule Violete O. Nije poznato je li Violeta policiji prijavljivala nasilje u obitelji.