STRAŠNA NESREĆA U ISTRI / Tragedija u trafostanici: Opečeni radnik u kritičnom stanju, drugi doživio srčani zastoj. Oglasio se HEP

Dio Pule ostao je bez struje koju su zbog nesreće isključili

15.5.2024.
11:35
VOYO logo

Novo:

HEP se oglasio o nesreći u kojoj je noćas ozlijeđen djelatnik trafostanice u Puli.

"Danas, 15. svibnja 2024. godine prilikom izvođenja radova u trafostanici 35/10 Gregovica u Puli, nažalost došlo je do nezgode na radu u kojoj je ozlijeđen radnik vanjskog izvođača iz tvrtke Montech. U tijeku je uviđaj koji obavljaju inspekcija rada i policija te ćemo po završetku svih istražnih radnji imati više informacija o događaju", izvijestili su iz HEP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije informacije:

U pulsku opću bolnicu prevezen je još jedan radnik trafostanice u kojoj se jutros dogodila teška nesreća kada je muškarac zadobio opekline 90 posto tijela. Drugi radnik koji se također nalazio na istom radnom mjestu doživio je srčani zastoj, potvrdili su iz bolnice.

Ranije u srijedu, na Gregovici se dogodila nesreća u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, muškarca uzdarila struja visokog napona te je zadobio opekline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Danas.hr

"On je u kritičnom stanju zaprimljen i hospitaliziran na Jedinici intenzivnog liječenja KBC Rijeka gdje se provode dijagnostičko – terapijski postupci i mjere najvišeg stupnja zbrinjavanja, sve u skladu s kliničkim stanjem bolesnika", potvrdili su za RTL iz bolnice.

Istarska policija dojavu je zaprimila u 9.30 sati, a nesreća se dogodila dok je muškarac radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakosmo ranije doznali, muškarcu je opečeno 90 posto tijela i život mu je ugrožen.

Zbog nesreće je isključena struja te je veliki dio Pule kraće vrijeme bio bez struje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Pogledajte dramatičan trenutak eksplozije brodice u plamenu: Sve je odjenom erumpiralo

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo